Biography

Karol Itzitery Piňa Cisneros se narodila 9. listopadu 1999 (18 let) v Mexiku v hlavním městě Mexico City. Je spíše známa pod jménem Karol Sevilla. Karol je Mexická Herečka, Zpěvačka, Modelka a YouTuberka. Je známá hlavně díky hlavní roli Luny v původním seriálu Disney Channel Soy Luna.

DĚSTVÍ:

Karol se narodila v Mexico City, má staršího bratra Mauricia. Během dětství navštěvovala CEA INFANTIL - Škola Herectví - kterou úspěšně absolvovala v letech 2006 - 2008. Kariéra jí začala ve věku šesti let, počínaje v televizních reklamách. První zkušeností byla v roce 2010 mexická telenovela Para volver a amar (Chcete-li znovu milovat), kde měla ale pouze speciální účast. Následující rok byla v části telenovely Amorcito corazón (Amorciho srdce), kde hrála dceru jednoho z protagonistů příběhu. V roce 2011 hrála v seriálu Qué bonito amor (Jak krásné lásky). Dále se objevila v několika epizodách Como Dice el Dicho (Jak se říká) a La rosa de Guadalupe. Zahrála si také v muzikálech jako např. La novicia rebelde, Anita la huerfanita y El mago de Oz (Čaroděj ze země Oz).

SOUČASNOST:

Na konci roku 2015 byla oznámena jako hvězda původního seriálu Disney Channel Soy Luna, ve kterém hraje Lunu Valenteovou / Sol Bensonovou. Seriál měl premiéru v Latinské Americe dne 14. března 2016. V roce 2016 Karol na svůj Youtube kanál nahrála svůj první singl s názvem Sonreír y Amár. Přesně na nový rok, 1. 1. 2018, vydala svůj další videoklip k písni A Bailar, ve které zpívá společně s Dani Martins.

↓ NAJDETE JÍ I NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH ↓

   

0 komentářů:

Okomentovat